JULIE DODSWORTH- menininkė, sukūrusi ne vieną nuostabią interjero detalę. Jos meilė vintažui ir gėlių ornamentams atsispindi kiekviename jos produkte.

ČILI PIPIRAI-vienmečiai arba daugiamečiai augalai, kilę iš tropinės Pietų Amerikos dalies.
Čili pipirai pasižymi ryškia raudona spalva, saldoku kvapu ir gydomuoju poveikiu. Šitas prieskonis turi labai daug saulės energijos. Kristupas Kolumbas buvo vienas iš pirmųjų europiečių paragavęs raudonųjų pipirų.

ĮDOMU: Paprasta filosofija renkantis Čili pipirus – kuo mažesnis pipiras, tuo jis bus aštresnis.

KAIP AUGINTI:
Nuimkite nuo indelio popierinį dangtelį ir išimkite sėklų maišelį. Paruoštame dirvožemyje padarykite duobutę.
Įberkite sėklas į duobutę ir ant viršaus užpilkite žemes, kad sėklos visiškai pasislėptų.
Palaistykite augalą vandeniu, kad dirvožemis būtų drėgnas, labai svarbu NEPERLAISTYTI.
Padėkite indelį šiltoje ir šviesioje vietoje, pavyzdžiui ant palangės arba po staline lempa. Sėklos pradeda dygti per 2-3 savaites. Stenkitės visą laiką išlaikyti dirvožemį drėgną, bet neperlaistykite. Jei augalai išdygsta per tankiai, galite praretinti. Visada naudokite gerus sodininkystės įgūdžius!

JULIE DODSWORTH – Čili pipiras

  • Categories →
  • Augalai iš JULIE DODSWORTH kolekcijos
 
Back to top